Оливкова олія
- Оливкова олія суміш рафінованого та нерафінованого virgin (Suave) Hacendado (5 л)1 880 ₴Під замовлення
Іспанське оливкова олія
Іспанському оливковій олії з рівнин властивий яскраво виражений, характерний насичений смак, з вишуканою гірчинкою та деякою гостротою. Масло з гористій місцевості зазвичай більш солодке, але при цьому володіє свіжим і приємним букетом.
Самым лучшим может считаться нерафинированное оливковое масло категории Extra Virgin. В данном оливковом масле кислотность не превышает 1 %, по праву считается, что чем ниже кислотность масла, тем выше его качество.
Урожай оливок в Испании массово собирают с октября по конец февраля. С октября собирают зеленые оливки, начиная со второй половины января темные сорта. С одного дерева собирают в среднем за сезон 30 килограммов оливок.
Категории испанского оливкового масла
Іспанії представляє на ринок оливкову олію у 5 категоріях.
- Aceite de Oliva Virgen Extra робиться з найкращих сортів оливи, родзинка його виробництва — холодний віджим. Отримуємо продукт вищої якості. Кислотність в ньому не може бути більше ніж 1%.
- Aceite de Oliva Virgen – этот сорт, от предыдущей категории отличается большей кислотностью, в этом масле допускается до 2%.
- Aceite de Oliva обладает нейтральным запахом и вкусом. Кислотность допустимая 1,5%.
- Aceite de Orujo получаем путем отжима жмыха.
- Aceite de oliva virgen lampante. Этот сорт не употребляют в пишу, а используют в производстве косметики и на другие бытовые нужды
Польза оливкового масла
- прискорює обмін речовин,
- нормалізує органи травної системи,
- знижує ризик серцево-судинних захворювань,
- зміцнює судини,
- знижує холестерину в крові.
Вітаміни, які містить Іспанське оливкова олія, сприяють омолодженню організму.