Кошик
92 відгуків

Компанія "Іспанські продукти" не може обробляти замовлення у суботу та неділю, оскільки це - вихідні. Ваша заявка буде оброблена у понеділок.

+380 (50) 741-49-49
Іспанські продукти
Кошик

Кава мелена

в виде галереив виде списка

Види меленої кави

Існує кілька видів меленої кави, які розрізняються за ступенем помелу. Який тип меленої кави вибрати? Це залежить від того, яким способом Ви збираєтеся готувати напій, наприклад: в турці, краплинної кавоварки, еспрессо-машині або прямо в чашці. Кожен з цих варіантів вимагає використання кави певного помелу. Найчастіше інформація про ступінь помелу і рекомендації по використанню того або іншого виду меленої кави зазначаються виробником на упаковці продукту. Всього прийнято виділяти п'ять основних видів меленої кави.

запашну Мелену каву еспресо-машини

Для пристроїв подібного типу рекомендовано використання кави великого (або грубого) помелу. У процесі приготування вода пропускається через мелені зерна під високим тиском, що сприяє отриманню напою з багатою вкусоароматической складової. 

 

Мелену каву для краплинної кавоварки

Кавоварки крапельного типу вимагають використання кава середнього помелу. Частинки такого кави не прослизають крізь фільтр приладу, а поступове заварювання забезпечує потрібну ступінь екстракції.

 

Мелену каву для заварювання в чашці

В даному випадку переважно використовувати кави дрібного помелу. Частинки цієї кави досить швидко осідають на дно, після чого напій готовий до вживання. Більш крупні фракції, як правило, не осідають в чашці, що негативно позначається на смаку готового напою. 

Мелену каву для гейзерній кавоварки

Для пристроїв гейзерного типу підійде кави дуже дрібного помелу, який дозволить отримати міцний напій з вираженою кавовою гірчинкою. Крім того, для даного приладу допускається застосування кави універсального середнього помелу. 

 

Мелену каву для турки

Традиційно при приготуванні напою в турці використовується кави надтонкого помелу, кавова борошно (пудра або пил). Надзвичайно тонкий помел забезпечує насичений, густий смак напою і гарантує швидке осідання кавових частинок. 

 

Вид меленої кави і ступінь помелу зерен — це дуже важливі нюанси, на які варто звертати увагу при виборі продукту. Правильно підібраний тип мелених зерен сприяє отриманню напою з відмінним, гармонійним смаком і багатим ароматом, якими повинен володіти справжній кава.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner